Despre noi

Filozofia clinicii

KOPFZEIT, un nume greu de pronuntat, dar si mai greu de ignorat pe piata clinicilor stomatologice premium si de lux din Romania, cu pacienti din toata tara si din tari europene.

Filozofia clinicii Kopfzeit este oferirea de servicii stomatologice integrate, sub acelasi brand si acoperis pentru pacienti cu varste cuprinse intre 1 an pana la 100 de ani si peste…! Materializarea acestui concept propriu, s-a realizat in Bucuresti, in sectorul 1, 3 si 6, respectiv in sector 1, pe strada Ocna Sibiului, nr 39, in sector 3 pe strada Gradinarilor, la numarul 6B si in sector 6 pe strada Dumitru Pera nr 7 , unde functioneaza Clinicile Stomatologice pentru Adulti si Copii Kopfzeit.

Servicii stomatologice moderne

Pentru a face viata mai usoara, celor ce au nevoie de servicii stomatologice moderne, am dezvoltat un concept care a demarat cu constructia cladirii in care functioneaza clinica stomatologica si a continuat cu cele mai mici detalii pentru a face din tratamentul stomatologic un act cat mai natural pentru pacientii de toate varstele.Din anul 2012 Kopfzeit este un furnizor de servicii stomatologice premium pentru toate varstele, pentru intreaga familie!

unitati stomatologice de ultima generatie

La Kopfzeit folosim materiale si unit-uri stomatologice de ultima generatie precum reiese din fotografiile reale de pe site-ul nostru, acestea aducand un plus de valoare tratamentelor dentare ale medicilor nostri pe care ii selectam cu atentie pentru a ne reprezenta intr-o piata foarte concurentiala.

Upgrade permanent

Upgrade-ul permanent al aparaturii medicale folosite, conform ultimelor tendinte din lumea medicala stomatologica precum si respectarea normelor europene in vigoare dar si atentia la cele mai mici detalii, au cucerit pacientii nostri, care se bucura de un pret corect al tratamentelor stomatologice in cadrul unor clinici stomatologice care se respecta si va respecta!

Inhalosedare si analgosedare

In cadrul conceptului nostru Kopfzeit pentru copii, reusim sa acoperim gama de servicii stomatologice dedicate copiilor si adolescentilor de la 1 an la 16 ani cu ajutorul medicilor pedodonti, medicilor dentisti generalisti, chirurgilor, medicilor ortodonti, medicilor anestezisti si al personalului nostru calificat si instruit la cursurile de calificare ale partenerilor nostri. La clinicile noastre am investit in aparatura necesara si utilizam cele mai noi tehnici de sedare si Inhalosedare.

Conceptul Kopfzeit

Conceptul Kopfzeit pentru adulti, raspunde cerintelor adultilor pretentiosi, acoperind toata gama de servicii stomatologice si de radiologie stomatologica digitala, specifice unei clinici premium, moderne dar si latura de estetica faciala. Imbinarea celor doua segmente de pacientura in aceeasi cladire, raspunde vietii agitate din zilele noastre, astfel reusim sa tratam in acelasi timp efectiv, si copilul si parintele sub acelasi acoperis, în acelasi interval orar, lucru care usureaza mult viata tuturor.

Locatie centrala

Experienta fondatorilor clinicii stomatologice a condus la materializarea acestui concept, in cladiri situate central, fara grija locului de parcare atat de greu de gasit astazi, care sunt dotate cu sali de asteptare pe trei niveluri, astfel mix-ul de varste sa nu afecteze confortul pacientilor. Liftul din K1 si rampele din cadrul clinicii K1 usureaza deplasarea persoanelor cu probleme locomotorii. In cadrul clinicilor noastre, cladiri eco, fumatul este interzis, insa avem locuri special amenajate in acest scop.

Varianta interesanta pentru orice parinte cu copil mic este aceea ca in timp ce parintele este tratat in cabinet, copilul beneficiaza de mai multe locuri de joaca la fiecare etaj al clinicii sau in spatii de joaca exterioare .

Echipa Kopfzeit

MEDIC SPECIALIST PEDODONT , COMPETENTA INHALOSEDARE

MEDIC SPECIALIST ORTODONTIE SI ORTOPEDIE DENTO FACIALA; PEDODONTIE

MEDIC SPECIALIST PEDODONT , COMPETENTA INHALOSEDARE

MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA ; PEDODONTIE